Mărar

Marar (Anethum graveolens) Descriere Chimen dulce-condimentat plantă anuală, holodostojkoe, exigente la umiditate si lumina. Are erectie rotunjite tulpina înălţime la 90 cm, frunze peristorassečennye, filamentoase. Înfloreşte în iunie-iulie, aruncat umbrele, constând din flori mici. Fructul este o formă de plat […]

Mai mult…

Ceapa

În antichitate, oamenii de ştiinţă au atribuit numărul mare de căra pumni şi proprietăţile Atotputernic, ca de exemplu; Oferind o persoană energia, puterea, curajul, este pentru acest motiv că, în acele zile, arc a fost adăugat în cantităţi mari în […]

Mai mult…

Cartofi

Cartofi-tuberculi de specii de plante erbacee din genul Solanum familia Solanaceae. Tuberculii de cartofi sunt un produs alimentar importante, în contrast cu fructe otrăvitoare. Locul de nastere al cartofi este America de Sud, unde vă puteţi întâlni încă sălbatice de […]

Mai mult…

Fasole verde

Probabil fasole a apărut în jur de 5 milenii în urmă, şi aici este locul de nastere al ei este încă necunoscut. Unii cercetători cred că acesta a apărut în America, alţii în Roma, a treia din Egiptul antic sau […]

Mai mult…

Ardei dulce

Boia de ardei este un minunat gustoase şi sănătoase legume care poate fi cumpărat şi consumat pe tot parcursul anului sau cresc pe alocare sale. Proprietăţile utile de ardei ajuta la păstrarea sănătăţii şi prevenirea şi face faţă multor maladii […]

Mai mult…

Dovleac

De dovleac este numele generic de plante din familia Cucurbitaceae. Dovleac pot fi anuale sau multianuale. Frunze de dovleac mare, păros sau greu-dur, sa stelâŝiesâ de ramuri sau se închid. În timpul înfloririi, planta este acoperit cu flori mari, alb […]

Mai mult…

Broccoli

Broccoli (Brassica oleracea sau Brassica silvestris) Broccoli este o familie de plante de legume anual de varză, conopidă subspecii. Numele de acest vegetale este derivat din cuvântul Italian «brocco» sensul «evacuare» sau «Filiala». Istorie şi distribuţie Broccoli este considerat locul […]

Mai mult…

Mazăre verde

Mazăre-alimente care vindecă Mazăre sunt cultivate pe scară largă în India antică şi China antică, în cazul în care el este un simbol al fertilităţii şi bogăţiei. În Grecia antică și Roma antică a fost alimente principale de mazăre săraci […]

Mai mult…

Conopidă

Conopida multe iubit şi apreciat pentru gustul delicat şi utilitatea. A primit numele său, nu pentru luminoase de culoare, şi pentru faptul că inflorescenţe sa semene cu flori delicate de bej. Putini oameni stiu istoria de acest minunat de legume. […]

Mai mult…

Vinete

Vinete este o specie de plante erbacee perene în genul Solanum, cultura legumelor. Sălbatice vinete a crescut în estul Indiei, dar pentru mai mult de 1500 de ani în urmă a fost okul′turen şi a fost cultivat în China şi […]

Mai mult…

Sparanghel

Sparanghel, sparanghel este un gen de plante din familia obţinute; cunoscute până la 100 de specii, răspândite în întreaga lume, mai ales în zonele cu climă uscată. Cel mai comun tip de sparanghel Vulgaris. Unele tipuri de sparanghel de iarbă, […]

Mai mult…

Сhampignon

În franceză, cuvântul «champignon» înseamnă «ciuperci». Agaricus este ciuperca cele mai comune din lume. Acesta este utilizat în bucătăriile de multe popoare şi renumite preparate culinare în autori din diferite ţări. Agaricus este una din câteva ciuperci capabile de cultivare […]

Mai mult…

Porumb

Porumb este unul dintre cele mai vechi boabe, cunoscute pentru a omenirii, găsit menţionând că porumbul a fost domesticite aproape 9 mii. ani în urmă, în Mexic. De porumb a devenit un produs de comune, în special în cele două […]

Mai mult…