Fasole verde

beans

Probabil fasole a apărut în jur de 5 milenii în urmă, şi aici este locul de nastere al ei este încă necunoscut. Unii cercetători cred că acesta a apărut în America, alţii în Roma, a treia din Egiptul antic sau China. Initial folosit numai pentru produse alimentare fructe fasole, nu numai în produsele alimentare: pe unde Cleopatra a folosit boabe de fructe zdrobite sub formă de pulbere şi ca un remediu pentru reintinerire faciala.

În Europa este oribil în secolul XVI. Iniţial a avut numai valoare decorativa: Twining arbuşti împodobesc parcurile, Pergola acoperită. Şi doar un secol şi jumătate mai târziu, italienii au încercat într-adevăr ei în formă brută, împreună cu păstaie.

În acele zile, fasole sunt colectate zilnic arata foarte tineri, în grădină, pentru a nu dor de un singur pod şi de a preveni peste maturitate. Mai târziu a fost rasă fasole galben, apoi despre acest vegetale literalmente tot ceea ce vorbesc. Astăzi cunoscut nu numai magnific gustul, dar, de asemenea, a studiat proprietăţile benefice ale fasolea aciculară, vastitatea şi diversitatea care face noi cred despre includerea acestui produs într-o dietă zilnică.

Compoziţia şi valoarea calorică a fasolea aciculară

Fasole verde sunt bogate in caroten, ascorbic acid şi Nicotinic Acid, tocoferol, contine un complex de vitamine si folic acid. În lista de nutrienţi sale sunt prezente în minerale de fier, magneziu, crom, calciu, calciu, fosfor, sulf, necesare pentru a menţine metabolismul normal şi de sănătate a întregului corp.

Un avantaj suplimentar al produsului poate fi numit o saturaţie de proteine si glucide complexe. Calorii: fasole verde este neglijabil, nu ajunge chiar marca 25 kcal la 100 g. În plus, este bogat in fibre si ca un produs alimentar rezultatul-pur şi simplu de neînlocuit.

Proprietăţile utile ale fasolea aciculară

Avantajele incontestabile de fasole verde pentru organismele noastre este că instalaţia nu absorbi compuşi dăunătoare din exterior, care asigură siguranţa absolută produs.

Datorită conţinutului de sulf şi de fier, fasole ajută organismul să facă faţă cu infecţii intestinale şi de a îmbunătăţi rezistenta la alţi agenţi prin celula activă saturaţia de oxigen pe tot corpul, precum cât mai repede pentru a scăpa de bolile de reumatism, bronsita si pielea. Aceleaşi elemente ajuta organismul sa lupte impotriva virusului gripei, tocmai pentru că în timpul epidemiilor de clienţi se numără fasole verde din meniul cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână. Zincul se normalizeaza metabolismul glucidelor şi activează procesul de formulare de cupru de hemoglobina.

Potrivit medicilor, este util pentru a preveni fasole aritmie, ateroscleroza, hipertensiune arterială, pielonefrita, rinichi şi alte boli.

După numeroase studii compoziţia de oameni de ştiinţă de fasole AC văzut de asemenea produsul pe capacitatea de a restabili fundal hormonale, calma, vindeca anemie, îmbunătăţirea funcţiei hepatice, întări inima şi vasele de sânge, au efecte pozitive asupra tractului gastro-intestinal.

Datorită compoziţiei de arginina, fasole a devenit indispensabil pentru diabetici, deoarece acesta reduce nivelul de zahăr în sânge. Acest produs cu adevărat versatil este inclusă în meniul recomandat de nuclee, TB şi chiar şi pacienţii cu cancer. Şi unii experţi susţin că fasole verde poate vindeca chiar disfuncţii sexuale la barbati, să nu mai vorbim prevenirea dezvoltarea de HBP.

Rău de fasolea aciculară

Ia implicate în fasole verde nu este în valoare de cei care suferă de aciditate, gastrite, ulcere stomac sau duodenal ulcer, precum şi colita, colecistita si guta. Vârstnici cu scaun instabile, de asemenea, nedorite să mănânce acest produs în cantităţi mari şi de prea multe ori.

Este cunoscut faptul că orice impulsuri atunci când a lovit în intestine poate provoca flatulenţă. Deci, atunci când fasole prima apa de gătit preferinţă îmbinare, precum şi utilizarea produsului finit cu condimente, reduce formarea de gaze, de exemplu, cu mărar.


Lasă un comentariu