Despre noi


Compania tânără moldo-iordană "Kardel", nu cu mult timp în urmă a început producția de congelare-șoc de fructe și legume din Republica Moldova și deacum și-a mărit vanzarile pe piață. În Moldova nu este încă bine cunoscută congelarea-șoc, dar va fi folosită în curând pe o scară largă.


De ce?

 

01

În primul rând,
Pentru că toate fructele și legumele, care utilizează «Kardel» au fost colectate în câmpurile și grădinile din Moldova în timpul recoltării: căpșuni, cireșe, coacăză neagră si roșie, mure, piersici, mere, zmeură, prune, cartofi noi, vinete , dovlecei, bostan, păpușoi, ardei, fasole, etc.

02

În al doilea rând,
în ziua de azi, congelarea-șoc este unica metodă de conservare naturală: numai această tehnologie poate salva și gustul și structura produsului original. Datorită acestui fapt, fructele au aproape același aspect ca și înainte de a le trimite în congelator — nu se scurg și nu pierd forma. Cu toate acestea, se păstrază aproape toate substanțele biologice active. În producția congelată nu se acumulează condensatul, ca la înghețare în frigider, deaceea nu se lipesc între ele.

03

În al treilea rând,
relativ la prețurile pentru fructe și legume în perioada neroditoare, «Kardel» prețul nu îl schimbă și este mult mai ieftin să cumperi legume și fructe congelate-șoc de la «Kardel», calitatea căror ne este mai prejos decât la fructele și legumele proaspete.

La fel «Kardel» oferă atât doamnelor casnice, cât și oamenilor care nu știu să gătească, amestecături de legume deja tăiate și amestecate pentru gustul oricărei persoane. Și, desigur, o serie de rețete a amestecăturilor congelate-șoc. Cu puțină dorință și atenție la instrucțiunile de pregătire, și mâncărurile vor avea un gust și miros făcute de un bucătar.

 

Sunați și comandați, noi Vă livrăm!