Ceapa

luk_v2

În antichitate, oamenii de ştiinţă au atribuit numărul mare de căra pumni şi proprietăţile Atotputernic, ca de exemplu; Oferind o persoană energia, puterea, curajul, este pentru acest motiv că, în acele zile, arc a fost adăugat în cantităţi mari în alimente războinici. Oamenii obişnuiţi Sfânt crede şi că, chiar mirosul de ceapa, este capabil de a conduce la o boală la om. În vremuri când universal lûtovali tot felul de epidemii, fiecare cabană, ar putea vedea mănunchiuri strâns legat de ceapa. În modernitate, ştiinţa este încă în imposibilitatea de a rezolva misterul din acest minunat de legume.

Secretul este că Luka sunt substanțe volatile (volatili) care operează devastatoare pe bacterii patogene şi putrefactie. În ciuda faptului că nu există practic nici o Luka, proteine si grasimi, ea are un număr semnificativ de săruri minerale de potasiu, calciu, fosfor şi magneziu. Ceapa conţine mult fier, cât de mult este conţinută în morcov, 0,8% să fie precise. Doar un bec este de până la 2,5% din substanţe azotate, pe langa ceapa este bogat in glucoza, fructoza, zaharoză şi maltoză. In plus, este demn de remarcat faptul că unele soiuri de ceapă, conţinutul de zahăr depăşeşte zahărului conţinut în apă. De asemenea, în Luca este acidul Malic, citric acid, contine caroten, vitaminele e, pp, precum şi aproximativ 60 mg de vitamina c.

Acuitate de palatabilitate de Arcul depinde în mod direct conţinutul de acest substanţe vegetale amare, precum glucosides şi uleiuri esenţiale. Dacă vă carne tocată ceapă proaspete, până la coerenţa de terci de ovăz, tir cu arcul va începe să fie alocate specială substanțelor volatile, volatilă, care poate distruge ciliate, precum şi un număr mare de germeni diferite, şi surprinzător, chiar şi broaşte. Aceste acelaşi substanţelor poate ucide difterijnuû bagheta, şi în doar 5 minute, ei sunt capabili să distrugă naţionale tuberculoza bagheta Koha. Doar un singur, mic-sized felii de ceapa, suficient pentru a ucide toate microbii din gură.

După cum ştiţi, arcul este cel mai popular printre toate plante cu bulb, şi asta nu e tot, ceapa au în stoc o cantitate mare de proprietăţi medicinale, aceasta poate acţiona ca un bun sudorific, precum şi livra de constipatie. În antichitate, a fost o astfel de credinţă că dacă înainte de a merge să ia cu tine în buzunar de trup, acest lucru va ajuta evita epuizarea de căldură, acest lucru se dovedeşte că cea mai veche opinie medicală că ceapa este capabil de a ajuta transpiraţie.

În prezent, proprietăţi de ceapă, bogat folosit cu succes pentru tratamentul de rinite cu gripa, acest lucru necesită aproximativ 3 — 4 ori în timpul zilei, la 10-15 minute pune tampoane de nas, umectat suc proaspat de ceapa, în acest fel nu numai poate vindeca, dar poate acţiona ca un grup de bună prevenirea.

Interesant, oameni care lucrează în sere să crească ceapa verde, nu bolnav cu gripa la toate, chiar şi în aceste perioade când este o înălţime de epidemia. Inhalarea volatili de producţie, conţinute în rădăcină, este posibil pentru a trata angina, precum ca acest lucru ajută în procesul de nagnoitel′nyh în plămâni, este necesar să se pregătească terci proaspat de becuri pentru inhalare. Partea de vindecare a bow, este baza bulbului, «jos» şi că este adiacent la acesta, din acest motiv, în timp ce curăţaţi ceapa, tratament blând încercaţi această parte a bulbului.

Oamenii de stiinta au fost capabili de a determina că dacă daily folos ceapa în alimente, acest lucru va reduce colesterolului din sânge. De asemenea, oamenii de ştiinţă au arătat că ceapa, este capabil de a reduce conţinutul de zahăr în sânge. Pentru acest popor, este necesar să se integreze diabet în dumneavoastră supa de dieta la ceapă coaptă.

Pentru a atenua tuse, puteţi utiliza ceapa prajita in unt sau fierte în lapte.

Arsuri piele, puteţi pregăti kashitsu la bec şi ataşaţi la arde, va ajuta elimina durerea, iritatii ale pielii, şi nu se va dezvolta vezicii urinare.

După cum ştiţi, ceapa are excelente antibacteriene, şi proprietăţi antiseptice, care sunt capabile de a lupta buna cu virusuri diferite, precum şi ceapa se acumulează în sine într-o perioadă de creştere, energie dătătoare de viaţă de pe pământ. Pentru a spori apetitul, este adesea recomandat să consume ceapa, aceasta, de asemenea, contribuie la digestie măreşte forţa de rezistenţa organismului la diverse boli infecţioase.

Utilizarea ceapa în afecţiuni ale stomacului şi intestinelor, care sunt însoţite de o activitate rău de motor şi sekrecionnoj de stomac, precum şi ceapa este util atunci când boli cum ar fi hipertensiune arterială, ateroscleroza, slăbiciune generală stat, răceli boala şi redus activitatea sexuală. În medicina modernă, ceapă sunt folosite ca un bun remediu împotriva scorbut, precum şi ceapa ajută pentru a combate viermii.

Dacă se amestecă o proaspete de ceapa cu miere, tu a lua un remediu excelent pentru tratamentul de belm în ochii mei, precum şi ajuta la bronşită, tuse şi piele boli fungice. Pentru insomnie, neurastenia si reumatism, suc de ceapa proaspete este doar locul.

Terci fierte cu ceapa proaspete, adesea utilizat pentru a trata gripa, bolile, trihomonadne dermatita, precum şi astfel ajută tocate bine luptă muşcături de ţânţari, căderea părului, facilitează eliminarea rapidă a negilor si bataturi. Pentru Combaterea dureri de cap, folosesc ceapa felii proaspete de piese, care sunt ataşate la temple. Pentru a trata furuncule, trebuie să aplicaţi cald ceapa la gratar.

Dacă o puternică obezitate, depuneri de saruri, nefrolitiază recomandat prazul.

În cazul în care s-a întâmplat că vă au întins ligamentele, ceapa; clar din coji de ceapa, tăiate în bucăţi mici, se adaugă o cantitate mică de zahăr tos, se amestecă totul cu grijă. Amestecul rezultat, trebuie să impună un strat gros pe o cârpă şi l doare, acest bandaj trebuie să fie schimbat în fiecare zi.

Pentru a accelera procesul de maturare de abcese, Furunculul şi numai în cazul în care este puroi, puteţi pune terci din arcul de zapečënnogo. Acest lucru necesită fierte terci tir cu arcul, impune abces şi perebintovat′ bun, o astfel de bandaj trebuie să schimbe cel puţin 2 ori pe zi.

Proprietăţile utile a ceapa

Pentru tratamentul de rinita ceapa bine aplicate, se face astfel; într-un recipient (de preferinţă într-o cratiţă mică) freca 2 linguri de săpun comerciale, 2 linguri ceapă, aceste ingrediente trebuie să se toarna 2 linguri de lapte si alcool. Tot cu atenţie, se amestecă, pune navei într-o oală mare cu kipâčëj apa (Bain-Marie). În această tigaie cu apă clocotită, aburit noastre «BREW» 30 de minute, după care vă ar trebui să toate se răcească. Gatiti mici fitil de bumbac, care este necesar pentru a umezi în masă, după care va trebui să le introduceţi în nas. În timp ce va fi ajunge fitil, nasul ou fiert cald sau cu lampa de albastru.

Arcul este de asemenea folosit în cazul ipotecare de urechi atunci când sulf în ureche se intareste. Acest lucru se face astfel; ceapa suc 4 partea 1 parte de vodca, toate se amestecă cu grijă şi îngropa în auditive deschiderea 2 picaturi de 2 ori pe zi.

A doua metodă; Seminte de ceapa, tminnymi simpatic obiecte sunt apoi tot ce ai nevoie pentru a coace în cuptor, după suc de presă şi îngropa în auditive deschiderea 2-3 picaturi, de 2 ori pe zi.

Pentru a curăţa abces sau fierbere; 1 parte spălătorie săpun (ras) 2 partea ceapă coaptă, toate atent cu toate acestea, se pisa şi se amestecă. Împreună cu o trupa de ajutor pus pe un loc în gât, mai multe ori pe zi, acest lucru va rapid break prin furunkulu şi toate bune cureţe.

Pentru a vindeca o tuse puternica; ia una curată, grătar curat ceapa repčatuû Turk, atunci acesta ar trebui să fie amestecat cu o bună, grăsime de gâscă. Amestecul trebuie să frecaţi în regiune şi gât pieptului, atunci ai nevoie să-şi încheie cu atenţie caldă şal. Precum şi acest amestec, trebuie să se ia pe stomacul gol, 1 lingura.

Pentru a îmbunătăţi creşterea părului şi întări; partea 4 încordate suc de ceapa, 1 parte brandy, 6 părţi bulion facut din rădăcini de brusture. Amestecul, este necesar să frecaţi în pielea capului, după ce cu atenţie înveliţi capul cu un prosop pentru încălzirea aproximativ la ora 2:00, după care capul care doriţi să se spele. O astfel de procedură pentru rezultate mai bune este necesar să se efectueze zilnic.

Pentru tratamentul de tuse, răceli şi inflamaţii ale tractului respirator superior, este necesar să ia suc proaspăt stors de ceapa, o divorţată şi jumătate cu miere, 3 — 4 ori pe zi pe 1 lingura (această reţetă nu poate fi folosit în boli cu aciditate ridicată, precum şi în ficatul si inima).

Proprietăţile utile a ceapa Ajutor excelent cu muscaturi de insecte, în cazul în care vă taie o ceapa în jumătate şi ataşaţi la locul de înţepătura de, puteţi face, de asemenea, comprese la ceapa încasa pentru a scuti de mâncărime de muscaturi de insecte, sau sub membrele contuzii grave, mai ales lui genunchi. este o altă reţetă care este asociat cu ceapa, puteţi lua o repčatuû ceapa, tăiate în jumătate, fiecare jumătate de ceapă trebuie să pune lingura 1 picătură de zbor, apoi ceapa, puteţi aplica puncte de inflamat.

Datorită faptului că penele verde arcul şi repčatom Luka, există o mare cantitate de vitamina c este foarte util să mănânce cu aceasta boala cum ar fi scorbutul.

Pentru a scăpa de viermi, trebuie să mâncaţi în fiecare dimineaţă, pe o ceapa de marime medie stomacul gol aproximativ 2-3. Puteţi, de asemenea, scăpa de viermi, pregateste o infuzie de Luca, şi anume: se toarna 1 ceasca apa calda 1 ceapa, după care toate insista 7-8 ore, si pot fi luate pe stomacul gol pentru infuzie, 1/2 ceaşcă, curs de astfel de tratamente ultima de la 3 la 4 zile.

Oameni suferă de hipertensiune arterială, trebuie să mănânce proaspete de ceapa 1-2 pe zi. Dacă crucificat hemoroizi, este recomandat să luaţi 1 lingura de suc proaspat de ceapa, 3 — 4 ori pe zi, aceeasi doza de suc de ceapa, ajută cu gastrita.

Daca fluxul menstrual insuficiente, este recomandat să scoateţi coji de 1 kg ceapa, se toarna 2 pahare de fierbere apă, coji şi apoi pune totul se fierbe, timp de 15-20 minute, apoi bulion care doriţi să se răcească şi tulpina printr-pânză sau o sită speciale. Ia astfel supa trebuie dimineaţa, aproximativ 1/2 cana, timp de 2 săptămâni.

Persoanele care suferă de diabet, recomandat ceapa, şi anume: bine piure de 2-3 cepe, tu trebuie să se toarnă 2 cesti de ceai de apă caldă după insista toate 7-8 ore, apoi tulpina şi tinctura de nevoie ia 1 cafea cana de 3 ori pe zi înainte de masă.

Proprietăţile utile a ceapa poate ajuta şi când aveţi de a elimina bataturi, şi anume, îndoite într-un borcan ceapa coji ar trebui să se toarnă oţet regulate (coji ar trebui să fie complet acoperite cu oţet). Acoperi gât băncilor kompressnoj hârtie, şi cravată verëvočkoj, o astfel de infuzie să insiste la temperatura camerei 2 săptămâni. Dupa 2 saptamani, din băncile extras, pentru a face ei stëk oţet, un pic uscat şi se suprapune pe strat de porumb în 2-3 mm. Piele, calus în jurul trebuie să fie uns cu vaselina sau alte grăsime. O cataplasma de ceapă coaja, trebuie să lega şi lăsaţi pentru noapte şi în dimineaţa, trebuie să abur cu porumb în apă fierbinte, şi porumb de pe fără efort. În cazul în care porumb nu este retras, garantate cu păstăi, ar trebui să fie din nou.

Pentru a elimina bataturi acolo este o altă reţetă: decojite ceapa se taie în jumătate, pune într-un pahar şi se toarnă oţet, Cupa sus pentru a închide hârtie şi se lasă la cald. Dupa bec este extras din Cupa şi este suprapus pe Calus pe frunze 1 în dimineaţa şi seara, când porumb cu ceapa frunze nevoie de a lega o cârpă.

Ceapa ajuta cu tuse, bronşită şi tuse convulsivă, pentru acest lucru ai nevoie de: 500 g ceapa, tocata ia 50 g de miere, 400 g zahar, 1 litru de apa, se amesteca totul şi a pus pentru a găti pentru 3 ore la foc mic, dupa ce supa trebuie să se răcească şi se toarnă în orice sticla de sticlă. Supa a fost adoptat 4 — 6 ori pe parcursul zilei, la 1 lingura. Vă recomandăm că vă stoca supa într-o sticlă bine închisă într-un loc răcoros întuneric.

Pentru îndepărtarea negilor, este necesar pentru a pregăti kashitsu de tërtoj de becuri şi fac 1 ora pe zi pe Veruca.

Dacă un copil dinţi, puteţi lua o ceapa, se taie în două bucăţi, tăiate parte bulbi, ataşaţi la braţul stâng, mai exact în locul cot (dacă durere de dinte pe partea dreapta a cursului), becul trebuie să strângeţi folosind bandaj, după 10-15 minute, durerea disparea, şi carne pot fi eliminate.

Ceapa este recomandat la o scleroză a creierului, precum şi în ateroscleroza: grătar ceapa, se stoarce bine afară terci 1 sticla de suc care doriţi să se amestecă cu 1 cana lapte, se adaugă miere şi se amestecă bine. Ia această soluţie trebuie să de 3 ori pe zi, 1 lingura, o oră înainte de a mânca, sau dupa 2-3 ore după.

Pentru a scăpa de pistrui, puteţi în fiecare zi pentru a şterge pielea cu proaspete de ceapa, şi toate vor trece.

Pentru a scăpa de mătreaţă, mâncărime, intarirea parului, restaurarea de culoarea părului, le face moi si frumos: ia de dimensiuni mici curatati ceapa, grătar piure de ceapă Turk primit îndoite în pânză pliat de mai multe ori. Primite «tampon», cu terci de ceapă, trebuie să frecaţi în cap, mai precis în scalp, câteva ore mai târziu, şeful trebuie să fie bine clătite şi clătite. Această procedură ar trebui făcut în fiecare zi alte pentru 3-4 săptămâni.

Pentru a spori potenta, trebuie să utilizaţi suc de ceapa.

Pentru tratamentul gripei, este recomandat pentru a lubrifia mucoasa suc de ceapa nas şi să încerce să inhaleze cupluri ceapa în termen de 2-3 minute, 3-4 ori pe zi. Poate fi altul pe nasul lipit Comprese sterile din tifon cu ceapa terci pentru 10-15 minute, despre 3 — 4 ori pe zi.

Pentru tratarea durerilor de gât, trebuie să se ia 1 lingurita, 3 — 4 ori pe zi, suc proaspat de ceapa.

Pentru a combate tusea copilului, trebuie să luaţi: 1 cartof, 1 ceapa repčatuû, 1 Mar si 1 litru de apă. Toate bucătar până când apa se evaporă. Acest bulion da ia un copil pe 1 lingurita de 3 ori pe zi.

Când tuse trebuie să luaţi: 2 cepe curăţate în mărime normală, fin se taie şi se fierbe-le în 1 cana de lapte, da amestec pentru 4:00, apoi se scurge. Supa rezultată ar trebui adoptate la fiecare 30 minute la 1 lingura.

Dacă menstruaţia nu există, trebuie să ia coji de ceapa 2 kg, se toarnă în 3 litri de apă şi bucătar până când apa fi vopsite în culoare roşie. Astfel supa ar trebui să ia 1 ceaşcă de ceai, dimineaţa şi seara înainte de culcare.

În cazuri de inflamaţie a mucoaselor intestinului şi stomac, trebuie să se ia 1 lingurita de 3 — 4 ori pe zi, suc de ceapa.

Pentru tratamentul de copil bronşită, recomandat: ia 1 cap decojite ceapa rosie, cu atenţie se pisa amestecul de ceapa, «Terci», Adauga 1 lingurita de zahar. Ia copilul zilnic rădăcină de aceste «elena» înainte de Reco.

Pentru tratamentul de inflamatie a tractului respirator superior, este necesar să: se amestecă suc de ceapa in parti egale cu miere. Acest amestec, trebuie să luaţi 3 — 4 ori pe zi 1 lingura.

Reteta pentru tratamentul de tuse: 500 g de ceapa tocata marunt, se amesteca cu 50 g de miere si 400 g zahar, se toarna 1 litru de apă şi se fierbe la foc mediu, timp de 3:00. După supa rezultată trebuie să se răcească şi tulpina în vas închis dens. Supa a fost adoptat la 4 — 5 ori pe zi 1 lingura.

Pentru a utiliza arcul ca un diuretic ar trebui: se pisa de 2-3 cepe, le turna 1 pahar de apă caldă şi pus la macerat în termen de 8:00, după perfuzie trebuie să se scurgă. Ia-o aveţi nevoie de 3 ori pe zi, 1/4 ceasca.


Lasă un comentariu