Coacăză roșie

besplatnaya-dieta-s-imbirem

Coacăze roşii au fost beloplodnye şi include note.

Aceste fructe de padure au lor meritelor semnificative care sunt absente în coacăz negru. Coacăz roşu, în comparaţie cu negru, dând o recolta mult mai mari, mai puţin exigente în creştere condiţii, mai durabile şi nu suferă de mahrovosti şi acarianul počkovogo. Se recomandă să se acorde 10% din această cultură de suprafata de teren de plantaţii totală de plante boabe.

Coacăz roşu şi alb fructe conţin cantităţi semnificative de acizi organici şi zaharuri, combinaţie de care face un gust frumos, revigorant. Conţinutul de Ascorbic acid şi compuşi fenolici (cathehins, catechine, antociani, flavonul) ele recunosc coacăze negre face. Coacăze roşii padure găsit-0.5 0.2 mg/100 g în-caroten, alb, coacaz le în mod semnificativ mai sărace (0.04 mg/100 g).

Spre deosebire de multe fructe şi pomuşoare coacăze roşii şi albe sunt relativ bogate in Biotina (2,5 μg la 100 g) şi acid folic (3-5 g/100 g). Dar cele mai recente index este încă inferioară de căpşuni grădină, face de coacăze negre, Mării Crusin, zmeura, piersici si mai ales grenadă.

Uscate de fructe de padure roşu, alb şi coacăze găsit o cantitate semnificativă de iod (16-26 μg la 100 g), mult mai mult decât coacăz negru (6-7 ΜG la 100 g).

De coacăz roşu şi alb fructe de padure sunt obtinerea un suc minunat. Acesta este fiind presat de 10% mai mult din boabe de o coacăz negru. Din suc de gătit un minunat jeleu, marmeladă, îngheţată răcoritoare, etc. Vinuri şi lichioruri, în special din coacaze albe, considerat cel mai bun printre alte băuturi de fructe de acest tip.
Bun şi compoturi, gem, dar fructe de padure sunt fiert rar. Acest lucru se datorează prezenţei relativ mare de fructe şi seminţe de greu.

Utilizarea terapeutică de coacăze

Coacăze roşii şi albe

* Utilizarea terapeutică de coacăz roşu şi alb fructe de padure. Fructe proaspete, precum şi produse rezultate din prelucrarea lor îmbunătăţeşte pofta de mâncare, creştere de digestibilitate de nutrienti, o pereche de exacerba iritative intestinului.

* Sucul are un gust racoritor si este recomandat in special pentru pacienţii cu lihoradâŝim. Popular este consumată ca un sudorific.

* Roşu coacăz suc considera utile in urolitiaza, pentru că promovează excreţia de urates (sărurile acidului uric).

ATENTIE!
Coacaze negre este contraindicat în hipersensibilitate la această plantă, gastrită şi ulcer peptic.


Lasă un comentariu