Ardei dulce

pepper_v2

Boia de ardei este un minunat gustoase şi sănătoase legume care poate fi cumpărat şi consumat pe tot parcursul anului sau cresc pe alocare sale. Proprietăţile utile de ardei ajuta la păstrarea sănătăţii şi prevenirea şi face faţă multor maladii umane.

Descrierea/de control: ardei
Boia de ardei este unul dintre soiurile de legume ardei, din familia Solanaceaedulce. În natură în sălbatic piper legume este găsit în regiunile tropicale ale Americii şi este un piper plante cultivate pe termen lung divorţuri pe aproape toate continentele şi este anual. Fructe de boia de ardei poate fi rosu, portocaliu, maro şi galben culori, diferite marimi si forme.

Ingrediente: ardei
Compoziţia de piper este bogat în vitamine, contine vitaminele a, e, k, r, s, grupul b (B1, B3, B2, B6, B5, B9). Conţinutul de vitamina c, ardeii nu este inferior la limonu, şi coacăze roşii, negru şi vitamina a-morcovi. În plus, contine magneziu, iod, zinc, calciu, potasiu, fosfor, fier, sodiu şi alte util pentru sănătatea umană.

Calorii ardei:
Calorii ardei face aproximativ 25 kcal la 100 de grame de produs.

Proprietăţile utile de ardei:

  • Boia de ardei intareste organismul, imbunatateste sistemul imunitar, protejeaza organismul de raceli.
  • Boia de ardei reduce riscul de cancer.
  • Are un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular, îmbunătăţeşte compoziţia şi dilueaza sânge, intareste peretii vaselor de sange.
  • Normalizeaza sistemul digestiv, creste pofta de mancare.
  • Boia de ardei este util să Vezi.
  • Favorabil afectează sistemul nervos, vă ajută să facă faţă cu tensiune, stres, oboseala cronică şi insomnie.
  • Expertii recomanda includ boia de ardei in dieta persoanelor cu diabet.
  • Piper ajutá la îmbunátátirea memoriei, atât de util pentru persoanele în vârstă şi persoanele angajate intelectual.
  • Oamenii de stiinta au descoperit ca un consum regulat de piper reduce efectele nocive ale tutunului. Prin urmare, acest tip de piper, este recomandat pentru a include în dieta de active şi pasive de fumatori.
  • Boia de ardei îmbunătăţeşte starea de oase, piele, parul si unghiile.
  • Unguente care conţin boia de ardei, ajuta sciatică şi artrita.
  • Ardei utilizate în cosmetică. De la a face masti faciale, care satura pielea cu vitamine si ajuta-tineret pentru anii care vor veni.

Contraindicatii: ardei
Atunci când ficatul şi boli de rinichi, boală coronariană, aritmie, hipertensiune, epilepsie, hemoroizi, ulcer peptic şi gastrită cu hiperaciditate, clopot ardei pot fi dăunătoare, astfel încât asiguraţi-vă că să se consulte medicul dumneavoastră.

Utilizarea de ardei:
Utilizarea paprika proaspătă este cel mai bun, deoarece cele mai multe dintre substantele nutritive sunt pierdute atunci când fierte. Cules ardeii în magazinele şi pieţele, să acorde o atenţie faptul că suprafaţa de ardei ar trebui să fie firma netedă, fără riduri şi crinkles, şi peduncul verde si firma.

Mananca ardei cu placere. Proprietăţile utile ale produselor și a contraindicaţiile posibile pentru lor captivant vă poate citi în pagina «produse utile.
Amintiţi-vă că un stil de viaţă sănătos este nu numai de nutriţie bună, dar, de asemenea, de întărire, obiceiurile de non-nocive şi alte componente.


Lasă un comentariu